om marta breen

Marta Breen brenner for at vi endrer tankegangen vår når det kommer til kvinner, kjønnsroller, feminisme og kultur. Det er nettopp dette du vil oppleve i foredragene hennes.

Marta Breen stiller spørsmål som vil få deg til å tenke. For eksempel: Hvorfor heter det karrierekvinne, men ikke karrieremann? Hvorfor er det å være en "pappajente" bedre enn det å være en "mammagutt?". Hun vil også stille en rekke spørsmål som får oss til å tenke på hvordan vi oppfatter kvinner og menn forskjellig. Hvorfor kan menn være sinte, men ikke kvinner?

Hva vil Marta Breen formidle?

Mange i Norge liker å si at vi er et av de mest likestilte landene i verden, men er det nok? Forskning viser fortsatt at mange av oss har holdninger som er fordelaktige for menn og mindre fordelaktige mot kvinner. Marta Breen vil gjøre oss oppmerksom på hvordan denne tankegangen påvirker hverdagen vår, nesten helt ubevisst.

Hvordan formidler Marta Breen dette?

Med fokus på populærkultur og spennende caser vil Marta Breen forklare og formidle hvordan menn og kvinner blir framstilt på ulikt vis. Man tenker ikke over det før man får bevisene lagt på bordet. Det er nettopp dette Marta Breen gjør. Hun får oss til å stille spørsmål ved tankene og atferden vår.

Det som er spennende er at hun tar for seg fordommer på en helt ny og interessant måte. Du vil absolutt lære mye nytt i foredragene hennes.

kontakt og book marta breen

Har du lyst til å booke et foredrag med Marta Breen? Vil du at hun skal inspirere på din skole eller i din bedrift? Marta Breen snakker om feminisme og kjønnsroller på en måte som garantert vil gjøre en forskjell uansett hva slags bedrift, skole eller gruppe dere er!